Hollandsche vloeren

De aanschaf van een vloer is permanent; een kwalitatief hoogwaardige houten vloer gaat jarenlang mee. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Een Hollandsche Vloer is meer dan een gewone vloer, het is de blikvanger in huis. Hollandsche Vloer staat garant voor eerlijke en natuurlijke vloeren uit ons eigen land. Van een Hollandsche Vloer heeft u minimaal dertig jaar woonplezier! De vloeren hebben een perfecte pasvorm en een constante kwaliteit, omdat ze uit speciaal geselecteerde zagerijen in Nederland komen.
Hollandsche Vloer … gewoon uit Holland. En dat is heel bijzonder.

Rustiek eiken vloeren

Hollandsche Vloer zijn rustiek eiken vloeren, wat betekent dat er noesten in de planken voorkomen. Dit geeft de vloer een mooie robuuste uitstraling. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer. Dit zijn natuurlijke eigenschappen van het hout en voegen een gewenst element toe aan de schoonheid en eigenheid van houten vloeren. Om de uitstraling van brede planken te benadrukken hebben de planken aan de zijkant een vellingkant.

Lengte plank:  minimaal 2 meter
Breedte plank:  Steden 20 cm breed
Dorpen: 20 cm breed
Kroegen: 18 cm breed
Dikte plank: 15,5 mm (incl. toplaag)
Toplaag: 3,6 mm

11 redenen

11 redenen waarom u zou moeten kiezen voor Hollandsche Vloeren

– 30 jaar woonplezier
– 10 jaar garantie
– extra grote planken; minimaal 2 meter lang en 18/20 cm breed
– kindvriendelijk
– gemakkelijk te onderhouden
– water- en vuilafstotend
– HOO belastbaar oppervlak door hardwax-olie toplaag
– plaatselijk te repareren
– zowel vast als zwevend te leggen
– verhuisbaar
– geschikt voor vloerverwarming en koeling

Keuzemogelijkheden

Steden Collectie rustiek eiken vloeren behandeld met twee lagen hardwax-olie. Dorpen Collectie gerookte rustiek eiken vloeren behandeld met twee lagen hardwax-olie Kroegen Collectie verouderde en gerookte rustiek eiken vloeren behandeld met twee lagen hardwax-olie.

Naar de website