Di Legno

Di Legno werkt enkel met Europese en dan nog bij voorkeur Franse eik. Die staat garant voor het mooiste eindresultaat. Een Di Legno vloer is als goede wijn: hij wordt beter met de jaren, en geeft zo een extra meerwaarde aan uw woning. U kunt inventief combineren in kleur en patroon, in afmeting en afwerking tot het resultaat uw persoonlijkheid uitdrukt. Bovendien is dit parket bijzonder gemakkelijk in onderhoud, zodat u er onbeperkt van kan genieten. Een Di legno vloer is verkrijgbaar in de kleuren bruin en grijs.

Uniek productieproces

Di Legno geldt in de sector als de pionier van het verouderen van parket. Met zijn uniek productieproces transformeert Di Lengo nieuw eikenhout in parket met een gerijpt karakter. Ons ruime gamma aan originele kleuren, patronen, breedtes en afwerking zullen u inspireren om uw leefwereld perfect naar eigen smaak in te richten.

Het gerijpt karakter van Di Legno parket geeft uw interieur een uitzonderlijke klasse. Zijn exclusieve patina draagt bij tot een subtiel warme uitstraling van uw interieur. Met het brede aanbod aan kleuren, afmetingen, legpatronen en accessoires zoals trappen en plinten, kunt u naar eigen smaak een persoonlijk cachet geven aan uw interieur.

Garant voor kwaliteit

Di Lengo parket staat garant voor kwaliteit, afwerking en duurzaamheid. Geen schuurwerk bij het plaatsen, dus ook geen stof. De unieke vloeren van Di Legno zijn snel te plaatsen, bijzonder gemakkelijk in onderhoud en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Geen looppaden, geen sprake van zichtbare slijtage. Zelfs ongelukjes deren een Di Legno vloer niet. Een intensief gebruik versterkt enkel het unieke karakter.

Het ruime gamma aan originele kleuren, patronen, breedtes en afwerking inspireert om uw leefwereld perfect naar eigen smaak in te richten. De planken zijn verkrijgbaar in diverse diktes (9, 15, 20, en 30 mm), lengtes (700 – 5000 mm) en breedtes (80 – 400 mm) en kunnen naturel of bewerkt met olie of was geleverd worden. Naast een veelheid aan plaatsingspatronen heeft u de mogelijkheid om uw final touch te geven met een assortiment aan accessoires, zoals trappen, sokkels, lijsten.

Natuurlijke processen

Di Legno geldt in de sector als de pionier in het verouderen van parket. Door permanent te innoveren behoudt Di Lengo zijn voorsprong op gebied van techniek, kleuren en afwerking. Met zijn uniek, op natuurlijke processen gebaseerd productieproces transformeert Di Lengo nieuw eikenhout – afkomstig van 100- tot 200-jarige eiken – in parket met een gerijpt en persoonlijk karakter.

Het gecontroleerd versnellen van de natuurlijke veroudering is het geheim achter Di Lengo vloeren. Tegelijkertijd worden op het hout volkomen willekeurige ‘gebruikssporen’ aangebracht die iedere plank een uniek karakter geven. Het resultaat is een exclusief eindproduct van consistent hoge kwaliteit.

Naar de website