TEAM-EW-PARKET--LEERSUM Driebergen Utrecht

Het team van EW-Parket: v.l.n.r.
Evert Wiegersma, Shoshi Farchi, René Groenestein.

Welkom bij EW-Parket

EW-Parket levert sinds jaren exclusieve houten vloeren. Of het nu gaat om traditioneel parket, een oude houten vloer, eiken vloerdelen, patroonvloeren, of om parketvloeren in exclusieve houtsoorten en patronen, EW-Parket adviseert en levert altijd een perfect afbehandelde vloer.

Op onze website proberen wij antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze specialisaties

Parketvloer leggen
Parket stofvrij schuren
Parket renoveren
Onderhoud
Timmerwerk

 Ontmoet het team

 Wij zijn een team van toegewijde professionals.

Evert Wiegersma

Evert Wiegersma

Evert Wiegersma is jarenlang in dienst geweest bij een bouwbedrijf. Voor hij zelfstandig ondernemer werd heeft hij eerst een periode bij een parketteur meegelopen. Het vak boeide hem dermate dat hij besloot een eigen bedrijf op te richten en op 1 januari 1985 opende hij EW-Parket te Leersum ( gemeente Utrechtse Heuvelrug).

De zaak bestaat inmiddels 30 jaar en legt nieuwe, exclusieve houten-en laminaatvloeren, renoveert oude vloeren en biedt een volledig onderhoudsspectrum met o.a. stofvrij vloeren schuren.

Evert heeft een ware passie voor houten vloeren. Deze passie uit zich niet alleen in zijn geduldig luisteren, zijnuitgebreid advies en de uitstekende kwaliteit van devloeren, maar ook door zijn optimale zorg na het leggen van de vloer.

Zoals hij zegt: Uw tevredenheid bouwt onze reputatie. Daarom komen we liever een keer te veel dan te weinig.

Shoshi Farchi

Shoshi Farchi

Shoshi Farchi verzorgt de planning, de administratie en het ontvangen van de klanten in de showroom in Leersum.

René Groenestein

René Groenestein

René Groenestein is een all-round parketteur en is sinds april 2010 in dienst bij EW-Parket. René is een zelfstandig vakman met ruim 25 jaar werkervaring in verschillende parketbedrijven.