Douwes Dekker

Wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Reden te over om u enkel tevreden te stellen met een laminaatvloer die uw woning meerwaarde geeft en daarbij tevens makkelijk te onderhouden is. Om deze en geen andere reden is Douwes Dekker laminaat de juiste keuze. Al de vloeren uit de collecties hebben de natuurlijke uitstraling van een geleefde, houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Alle vloeren zijn voorzien van vellingkanten en een voelbare houtstructuur die exact meeloopt met het decor.

Alle voordelen voor u op een rijtje.

20 jaar garantie
Wie 20 jaar garantie geeft moet wel zeker zijn van zijn zaak. Jarenlange kennis, energie en toewijding zijn in de vloeren gestopt. Zodat ook met zekerheid gezegd kan worden dat de vloeren technisch sterk zijn en u er jarenlang van zult genieten.

Kindvriendelijk
De vloeren zijn ideaal met kinderen. Uitgangspunt bij het maken van de vloeren is:Met kinderen ook een mooie vloer.

Slag- en stootbestendig
De opbouw van het laminaat maakt uw vloer uiterst slagvast en voldoet zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken, etc.

Waterbestendig
Uw kind loopt met natte voeten over de vloer, uw hond naar binnen laten na een natte wandeling buiten of een ongelukje met een glas limonade is allemaal geen probleem, mits u het vocht niet lang laat liggen natuurlijk. Plassen water moeten geen uren op de vloer liggen, maar dat is duidelijk. De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht.

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
De vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarmingsystemen gebaseerd op water. Het is wel belangrijk dat u de juiste ondervloer kiest, vraag hiernaar bij uw Douwes Dekker laminaat verkooppunt.

Makkelijk te leggen
Door het snelle legsysteem is de vloer zo gelegd. ‘Het is kinderspel.’ U klikt de planken gemakkelijk in elkaar, waarna u de kamer direct kunt inrichten en uw woonplezier kan beginnen.

Antistatisch
De vloeren hebben een antistatische behandeling ondergaan, van elektrostatische ontladingen zult u geen last hebben. Uw kind zal niet telkens schokjes krijgen.

Makkelijk te onderhouden
Met weinig inspanning altijd een schone vloer. De vloeren zijn bestand tegen vuil en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het ontwerp van de klikverbinding voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen komt.

Krasbestendig
De vloeren zijn perfect opgewassen tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en de meeste wieltjes van kantoormeubelen, mits ze van de ‘zachte’ uitvoering zijn

Slijtvast
De vloeren uit de Douwes Dekker collecties zijn door de combinatie van harde kern en slijtvaste toplaag zeer slijtvast. De vloeren zijn zowel thuis als op het werk te leggen.

Sigaretinbrandingsvrij
Roken in huis met kinderen raden wij af. Maar valt er een brandende sigaret op uw vloer, dan is dat niet gelijk een probleem. Zelfs al blijft de sigaret voor enkel seconden liggen dan nog zult u er niets van terug zien.

Milieuvriendelijk
Al het hout dat in de vloeren verwerkt wordt, komt van duurzaam beheerde bossen. De producten zijn PEFC-gecertificeerd.

Naar de website