Grigio Lieverdink

Grigio is een synoniem voor de nieuwe generatie verouderde vloeren. De sleetse uitstraling in 5 schitterende gedekte kleuren wordt bereikt door een ingenieus ontworpen modificeersysteem dat de zorgvuldig geselecteerde eiken parketdelen een bijna niet te onderscheiden authentieke uitstraling geeft. De opbouw van de kleuren is ook specifiek voor dit product. Alvorens de kleur door pigmenten wordt bepaald ondergaan de eiken parketdelen een bijzondere bewerking waardoor er een basiskleur ontstaat met een grijze ondertoon.

Hieraan ontleent Grigio haar naam. Ook bijzonder van dit product is dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd. Wilt u de basiskleur handhaven dan wordt de vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wilt u dat de vloer een van zijn vele grijstinten krijgt dan kiest u voor een witte onderhoudswas.

Oneindig veel variatie

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we met Grigio vloeren oude patronen doen herleven. Oud Vlaamse panelen of Oud Vlaamse punten behoren tot de mogelijkheden. Ook grote en kleine visgraten of blokpatronen zijn mogelijk. Maar ook brede delen van 23 cm breed kunnen worden gemaakt

Vloerverwarming

Grigio vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden en een krimpnaadje valt in deze vloer bijna niet meer op. Wilt u hierover meer weten kom dan eens langs en informeer naar de mogelijkheden.

Naar de website