EW-Parket schuurt uw vloer stofvrij

Gemiddeld kan een vloer, afhankelijk van de situatie 8 tot 10 jaar mooi blijven. Na deze periode is het verstandig om de vloer volledig kaal te schuren en opnieuw met olie of lak te behandelen.

EW-Parket biedt u deze service. Voor deze werkzaamheden moet de ruimte helemaal leeg zijn. De middenvlakken worden met een bandschuurmachine een paar keer geschuurd en vervolgens worden de kanten met de kantenschuurmachine bewerkt. Als laatste wordt de vloer  afbehandeld met een olie- of laklaag.

EW-Parket Leersum stofvrijschuren

Stofvrij!!

U kent het wel, nadat uw parketvloer opnieuw geschuurd is, ligt het hele huis vol met stof en vervolgens bent u drie dagen bezig om het hele huis weer stofvrij te maken…
Stof behoort tot het verleden!
Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie behoort dit nu voorgoed tot het verleden! Wij maken gebruik van het Dust Care System. Dit komt erop neer dat tijdens het schuren alle stof wordt opgevangen in zakken die vervolgens niet worden geleegd, maar vervangen,  zodat het stof blijft waar het hoort: in de stofzak in plaats van in uw huis! Doordat de stofzakken gesloten worden afgevoerd hoeft u dus ook buiten uw huis geen berg stof op te ruimen.

Bona Dust Care System
Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij het geavanceerde Bona Dust Care System. Dit apparaat lijkt op een grote stofzuiger, maar de schijn bedriegt. Dankzij de krachtige motor en de gepatenteerde tweetraps cycloon wordt alle stof veilig binnen het Bona Dust Care System verzameld. De speciale zakken die het schuurstof opvangen hoeven niet te worden geleegd, maar worden dankzij een ingenieus systeem dichtgebonden en vervangen door een nieuwe zak. Hierdoor zorgt het Bona Dust Care System voor een vrijwel stofvrij resultaat.

De voordelen:
. Beter voor uw gezondheid
. Beter voor het milieu
. Geen rommel in of om het huis

Ook voor projectvloeren
Ook voor projectvloeren is het Dust Care System een uitkomst, zo is het mogelijk een ruimte te schuren, zonder dat aangrenzende ruimtes moeten worden ontruimd of aanwezige objecten stofvrij moeten worden afgedekt. Kortom ideaal voor showrooms, kantoren en winkels.

Uw parketvloer stofvrijschuren

€36,95 per m2 incl. Rubio Monocoat olielaag

Jaarlijks onderhoud
stofvrijschuren en behandelen met Rubio Monocoat olie

€44,95 per m2 incl. Pallmann Pall-X 340 & 98

Zijde matte lak, onderhoud arm
stofvrijschuren en 3 keer behandelen

€44,95 per m2 incl. Pallmann Pall-X Pure & Zero

Extra matte lak, onderhoud arm
stofvrijschuren en 3 keer behandelen

prijzen zijn incl. btw. ex. toeslagen indien nodig is

Neem voor meer informatie contact met ons op en maak nu een afspraak met EW- Parket om ook uw vloer stofvrij te schuren!